Lirik Lagu Wzx Yk – Ketenggel Katresnan

 Lirik Lagu WZX YK - Ketenggel Katresnan

Sepisan kenalan naliko, wiwite kekancan
Ati tansah tratapan
Ngrasakke benih, benih katresnan

Smono ugo saya naliko, pisanan ketemu
Esem lan gemuyumu
Iso agawe tentrem atiku

Saben wayah tansah kelingan
Esemmu kebayang, senajan
Ati isih bimbang, po tenan
Yen iki katresnan

Kangmas teguhke atimu
Yen koe tresno sliraku
Mbangun katresnanmu karo aku
Bakal tak jogo tekan oncating nyawaku

Ket awal saya kenalan
Nggonku kekancan
Aku ra kroso tenanan Yen saya kedanan
Kedanan ro koe
Udu ro liyane
Ning ati ra mung ning lambe
Tetep tak perjuangke

Wis tak teguhke atiku
Lan ugo batinku
Aku mung pengen awakmu
sing gandeng ro aku
Nganti tekan mati
Koe tak gondeli
Mergo koe kuwi sing paling tak tresnani

Sepisan kenalan naliko wiwite kekancan
Ati tansah tratapan
Ngrasakke benih benih katresnan

Smono ugo saya naliko pisanan ketemu
Esem lan gemuyumu
Iso agawe tentrem atiku

Aku tresno ro koe
Aku gandrung ro koe
Yen bengi amung koe
Sing tak impek impekke
Nganti tulis cerito
Bab kejeroning tresno
Tresnoku mung nggo sliro
Raono tresno liyo

Ibarat matahari
Yang menerangi bumi
Kamulah satu2nya penerang hati ini
Sing setio tak jogo
Tekan pungkase nyowo
Tekan bubare cerito mergo kepisah dunyo

Sepisan kenalan naliko wiwite kekancan
Ati tansah tratapan
Ngrasakke benih benih katresnan

Smono ugo saya naliko pisanan ketemu
Esem lan gemuyumu
Iso agawe tentrem atiku

Saben wayah tansah kelingan
Esemmu kebayang, senajan
Ati isih bimbang, po tenan
Yen iki katresnan

Kangmas teguhke atimu
Yen koe tresno sliraku
Mbangun katresnanmu karo aku
Bakal tak jogo tekan oncating nyawaku

Lirik Lagu Hip-Hop WZX YK – Ketenggel Katresnan
Hosting Unlimited Indonesia


Sumber https://shareayoo.blogspot.co.id